Smakade riktigt bra.


Det blev ju en riktigt bra middag idag,utöver de ingredienser jag visade tidigare idag så tillkom 2 msk skånsk senap och rikligt med timjan,och salt o peppar.En rätt stor potatis kokade jag delade den penslade lite olja på den,fick sedan gå med några minuter i ugnen tillsammans med gratängen..

Denna gång hade jag ett rött tidigare ej provat,från Bulgarien.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Smakade riktigt bra.”

  1. Nu blev jag allt lurad, trodde det skulle bli wok av något slag,
    det vinet har det gått åt en del av på Osdal, då tyckte jag det var gott.
    kram

    1. Mors,jag har nog aldrig smakat ett vin gjort på den druvan Malbec..Det enda vin som jag smakat från Chile är Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon,i alla fall det enda jag kommer ihåg,men det var länge sedan..Haé Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s