Dagens fakta 29 Februari.


Dagens namn Skottdagen

6 355 personer fyller år på årets skottdag.Förblir de evigt unga – eller hur fungerar det egentligen när man bara fyller år ”på riktigt” vart fjärde år? – De fyller år varje år, meddelar Annika Sköld, områdesansvarig på Skatteverket.Anna Pyk Johansson är en av de 6 355 personer som fyller år på skottdagen. Hon har inte rådfrågat Skatteverket om när hon ska fira sin födelsedag. I dag fyller Anna alltså 40 år – eller 10 år.Vanligtvis firar Anna sin födelsedag den 28 februari.Jag gör det eftersom jag ändå är född i februari, det känns som en bra dag. Det var ju mina föräldrar som bestämde det när jag var liten och sedan har det fortsatt.

Temadagar 2020 29 Februari Sällsynta dagen

LOKALT VÄDER I SKUTSKÄR

-1 °C Vind 1,0 m/s Mulet, men troligen uppehåll Känns som -1° Daggpunkt -4° Fuktighet 81.8% Sikt 45 km Soluppgång 06:51 Solnedgång 17:15 Dagens längd 10 h 24 min.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Dagens fakta 29 Februari.”

  1. Nu verkar vår snö töa bort, prognosen säger att det ska bli fortsatt kallt och mer snö, men vi får väl se hur det blir,
    jag blir inte ledsen om den prognosen inte stämmer, haha
    kram

  2. Snopet att bli född på en dag som inte finns varje år… Jag skulle ha valt att fira den första mars istället för sista februari. Mars har ju 31 dagar och då blir ju fyllårsmånaden längre 😉

    Himla bra för mig också att jag får en bonusdag såhär på mitt fyllårsår 😀

    Ha en fin bonusdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s