Idag blev det Planka.


Jag kände för något på planka idag,så jag tog fram en bit Entrecote ur frysen,som jag kryddade på när den tinat..Kokade potatis som jag mosade tillsammans med ett ägg,lite riven ost och en skvätt mjölk..Oljade in plankan som fick gå i ugnen ca 10 min..Tog ut plankan spritsade på moset,lade på köttet en liten tomat,sedan in i ugnen igen,nu 275* i 15 min..På med Beasås,,Klart..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Idag blev det Planka.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: