Eskön,Dimma,Minikamera, Musik


Körde en sväng till Eskön på fm,blev en fika hos Syster Yster..I stugan intill har min andra systers dotter sitt fritidsvisste.Där fick jag syn på kanske den vackraste husnummerskylt jag sett..Dimman låg tät,som på bilden när jag passerade Björke straxt norr om Gävle.

När jag kom hem så hade dimman lättat.Testade min lilla kamera,tog en bild från samma position som jag tar morgonbilden,lite sämre upplösning på den.

Här kommer en av de finaste duetter jag vet.Det är en ballad med..Joey + Rory en amerikanskt country- och bluegrass-duo bestående av sångerskskrivare Rory Lee Feek och Joey Feek, som var man och hustru. Båda medlemmarna i duon var sångare och låtskrivare, och Rory spelade också akustisk gitarr. Rory Lee Feek hade skrivit singlar för andra artister innan duon grundades.Dom vann 2010 ”Årets Bästa Nya Duo 2010”.2014 föddes deras dotter Indiana. Sorgligt nog avled Joey i cancer mars 2016..Lyssna noga på texten..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Eskön,Dimma,Minikamera, Musik”

  1. Oj det var en liten kamera, lätt att stoppa i fickan. Du fick nog dimman som vi hade häromdagen, då såg det ut ungefär så där.
    Ja, Norrmännen behöver inte lägga vantarna på mer nu 😉
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: