Köttfärs,bacon,fetaost.


Det brukar ju smaka bra,dagens variant bestod av blandfärs,som jag plattade ut till en rektangel,kryddade på med salt och svartpeppar.placerade färsrutan på bacon.lade på ett lager med lufttorkad skinka och stavar av fetaost.Rullade sedan ihop allt till en ganska kompakt rulle,som jag lade på ett ark bakplåtspapper i en form.In i ugnen 200* ställde timern på 45 min..Rörde under tiden ihop en sås av,smör,mjöl,vatten,soya och lite rött,smakade av med salt och peppar..Potatisklyftorna in i ugnen när det återstod 25 av färstiden..I glaset samma goda Australiensare som i lördags..Blev inte så tokigt,sa smaklökarna.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Köttfärs,bacon,fetaost.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: