Mat och Vovve.


Idag fick jag besök av en arbetande vovve,en Australisk Shepherd,en livlig glad liten krabat.Det var Anticimex som för 3;e gången på drygt 1,5 år var på Vägglusjakt..Även denna gången var det lusfritt hos mig..Skönt.

Bilden lånad på nätet,men den såg ut så här.

När det senare på eftermiddagen blev matdags så tog jag fram den sista lådan med den goda Bacontorsken.En rätt som är förbaskat god,ryggbit av torsk,kokt potatis romsås ock lite grönt.Mätt o belåten nu.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Mat och Vovve.”

 1. Vilken gullig lusjägare, säjer jag också. Han kunde få komma hit när som helst!
  Hösten är kommen – bara 5C ! Känns kyligt därute, men jag har det bra här hemma.
  Trump håller fortfarande på att försöka behålla president-titeln, men det börjar
  mörkna.
  Viken go´ mat! Kan inte komma i håg, när sist jag åt torsk. Det är himla dyrt,
  om man ens kan få tag på det. Mammas gratinerade torsk var det bästa! Yumyum!

 2. Söt lusjägare. Det är nog Hank Williams jag hört, jag gillar låten.
  Nu har jag smakat årets glögg, den var godast varm, men jag tycker den lämnar nån konstig besk eftersmak. Drack saffransglögg med apelsungrädde på eftermiddagen, det var gott, men långt ifrån ett alternativ att servera på glöggmingel.
  Ja du, det var en dag värd en plats i minnesbanken, först var det meningen att bara ta med glögg, sen kom jag på att jag hade de där korvarna från lokale charketuristen så det blev lite nattamat där på stranden
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: