Goäta på Riktigt.


Idag blev det en favorit i repris,första gången jag åt en liknande rätt var på Restaurang Passagio Aya Napa Cypern.Jag försökte laga till kycklingfilé så som jag minns den,,lyckades ganska bra.Brynte på kycklingbröstet som jag kryddat på med salt och svartpeppar.Lade sedan kycklingeg i en form lade på en bit mozarellaost,sedan in i ugnen där redan pommesen låg,satte uret på 20 min.Strimlade lite morot,paprika,kinakål och tomat utan fröhuset..Ringlade över lite olivolja och Balsamvinäger..I glaset hade jag den Australiske röda Gentlemannen…Vill nästan påstå att det är tjänstefel att inte prova detta.

Imina hörlurar hade jag en låt som min bror spelade in för ett antal år sedan..”En Dörr På Glänt”,tror jag haft den med förr,men jag gillar den.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Goäta på Riktigt.”

  1. Mozzarella på kycklingen, låter gott, kyckling finns inte så ofta på min meny så det kan dröja innan jag provar det.
    Jajemen kikaren fick följa med i dag, annars hade jag bara sett något suddigt som kunde vara vad som helst, på stenen.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: