Mat och Musikhjälp.


Tdag blev det fisk på tallriken,torsk som jag har haft i frysen väldigt länge.. Panerade den,stekte sedan,kokade lite ris.På tallriken blev det Romsås och lite grönt,smakade riktigt bra..

Jag har alltid kollat på Musikhjälpen tycker det är fantastiskt,årets tema är verkligen angeläget.Har du inget annat att göra kolla på Musikhjälpen..En sak som gör mig extra stolt är att den månadspeng som jag swishar till barnbarnen varje månad,i december har i stället gått till Musikhjälpen,3:e året nu,messade barnen i morse och undrade om det skulle gå bra,fick svar ganska omgående, helt Ok,Perfekt…Sitter nu och kollar,har ett glas glögg och Annas pepparkakor med ädelost,en perfekt kombo.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Mat och Musikhjälp.”

  1. Musikhjälpen är suveränt bra! Kul dessutom att folk hjälper till. Käre maken var iväg för att köpa glögg. Han kom hem med en del annat drickbart, men ingen glögg! Hahaha! 🙂
    Kram

  2. Du har fina och empatiska barnbarn. Jag har knappt tittat på musikhjälpen, visst är årets tema viktigt, det har det varit varje gång tycker jag.
    Pepparkakor och ost, det är grejer det.
    Sov så gott
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: