Musikhjälpen Igen..


Nu kanske någon tycker jag är tjatig,,men det får ni stå ut med.För det är så jädrans viktigt det som musikhjälpen gör..Barnbarnen avstår sin månadspeng, jag lägger in motsvarande summa,önskar låtar för 50.-.Men den som gjort ett jättestort intryck på mig är Alexandra.Jag höll mig vaken i gårkväll,jag ville se henne klara av sin dryga 12 timmars vandring,straxt efter kl 24:00 så kom hon i mål,då hade hon klarat av dessa 8 848 höjdmeter på löpbandet.Bra jobbat.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Musikhjälpen Igen..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: