Mat och utflykt..


Det börjar kännas lite instänkt nu,så ganska tidigt i morse så körde jag en sväng till Eskön,blev en fika.På Tv var det en ishockeymatch mellan Sverige och Tjeckien,,på bilden ser man tydligt vem som var intresserad.

När jag kom hem så testade jag mitt nya virusskydd,sitter ganska bra täcker bra.

Sedan mot kvällningen blev det matdags..Det blev en Entrecote med potatisrosor,bea och lite grönt.Smakade riktigt bra..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Mat och utflykt..”

 1. Sånt skydd har jag inte sett tidigare, det ser ut att vara i plast, hur kan du andas i det? Jag hade sånt från apoteket när jag åkte till sthlm, och tyckte det var svårt.
  Ja jag tror inte din syster var jätteintresserad av hockeyn, haha
  ha det fint,
  kram

 2. Du fick ändå dagen att gå på ett trevligt vis med lite olika aktiviteter. Vart har du köpt detta munskydd som ser ut som ett halvt visir?. Jag har svårt för att ha dom vanliga för glasögonen blir igendimmade så ett sånt vore toppen.

  Vilken god mat du lagat till.

  Ha det bra
  kram

 3. Usch – Nu fick du mej att sakna hockeymatcherna på vår TV.
  Vårt lag spelar i Kanada nu. – Läste just om vår nya, svenska målvakt.
  Lundqvist?, att han har hjärtproblem och inte kommer att spela.
  Men han börjar ju bli gammal ….

 4. I morrn är det Vintersolståndet upptäckte jag nyss. Genast kändes allt så mycket bättre. Bra ansiktsmask du har. Jag använde för första gången en sån där vanlig mask inhandlat på Apoteket häromdagen. Fy fan vad läskigt. Hoppas att detta snart är över. De var inte billiga heller 319:- visserligen för 50 stycken men ändå. Gott käk du fixat.
  Kramelikram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: